Som restaurangchef på Havsbaren är du ofta ansiktet ut mot våra gäster, du planerar middagar med passande drycker, tar hand om vår personal så dem tycker att det är kul att komma till jobbet. Har koll på lager så att det alltid finns gott om sådant man behöver i restaurangen. Schemalägger och planerar framåt. Är med och utvecklar vår restaurang så den alltid känns uppdaterad och aktuell.
Naturligtvis har du ett välgrundat intresse för våra drycker och älskar att pyssla om restaurangen så den är välkomnande och fräsch.
Tjänsten är tillsvidare och heltid.
Nu letar vi efter en kreativ och noggrann kökschef som vill jobba med oss, att kunna laga suverän mat i högt tempo är ett måste. Gott humör, samarbetsvilja och yrkesstolthet en självklarhet.
Arbetsbeskrivning: Leda och fördela arbetet i kök & disk, planera menyer och scheman, inköp och haccp.
Tjänsten är heltid med start Mars/April -Augusti/September, lön efter överenskommelse. Tjänsten kan eventuellt bli tillsvidare.
Nu söker vi kockar för den kommande säsongen.
Att det skall vara kul att jobba i köket är en förutsättning för att maten skall bli bra. Goda förutsättningar är även att det finns ett gott gäng kockar som är ambitiösa och stolta matkreatörer som är duktiga på att förvandla våra fina råvaror till fantastiska maträtter.
Tjänsterna är hel/deltid och startar i maj/juni och avslutas i augusti/september
Servitörer arbetar med att ta emot beställningar och servera mat och dryck på restauranger. Att kunna ge gästerna råd kring maten på menyn och drycker som passar till är en del av jobbet. Att ge gästerna bra service är mycket viktigt, servitören är restaurangens ansikte utåt och nöjda gäster är målet med arbetet. Hos oss får du jobba med fantastiska viner, god mat. Att du som ansiktet utåt på restaurangen får en gedigen utbildning av oss som gör att du med lätthet kan navigera våra gäster till att få en trevlig upplevelse.
Tjänsterna är hel/deltid och startar i maj/juni och avslutas i augusti/september
Runners och diskare, hjältarna på våra restauranger. Navet som allt snurrar kring. Först in kommer städ & diskpersonalen för att städa restaurangen, ställa iordning bord och stolar. Fylla på kylar med drycker, vattna blommor mm. Ta emot varuleveranser och lättare preppjobb i köket är sådant man hjälper till med under dagens pass. Naturligtvis sköter man även disken.
Kontakta oss om du är intresserad av jobb.
e-post: info@havsbaren.se
telefon: 0523-911 99
Hamngatan 6C
456 31 Kungshamn