Buffé
Tapasbuffé
Anti Pasto
Våra charkuterier med oliver, olivtapenad samt cheddar & taleggio samt surdegsbaguette
Tortillarullar
Kallrökt lax – basilika- & pepparrotscrème – sallad
Kyckling – semitorkade tomater – färskost (vitlök- & örter) – rödlök – sallad
Pintxos
Taleggio – kanderade valnötter – Bruschetta
Cheddar– & tomatpaj
Tonfisk (Sotad) – panzanella – aioli – hjärtsallad
Gambas – pesto – färskost – Bruschetta
Sidfläsk – äppelröra – granatäppelsirap – Bruschetta
399:- pp minst 20 personer
Bohuslän
Krydd- & löksill
Senapssill
Sherrysill
Kallrökt lax med pepparrotscrème
Fisk- & skaldjursterrin med löjromssås
Ägghalvor med skagenröra
Lagrad cheddarost
Kokt potatis
Knäckebröd
Smör
350:- minst 20 portioner
BBQ
Grillade kamben med sötstark glace
Gravat och varmrökt sidfläsk penslat med rosmarin- & chilihonung
Chicken drumsticks i het marinad
Chorizo
Grillad majs
Vitkålssallad med smak av apelsin, soja och sweet chili
Tomat- & löksallad i balsamicovinaigrette
Grönsallad
Krämig potatissallad
Bröd
Smör
350:- minst 20 portioner
Supé
Kockens val
Låt oss skämma bort er med en middag full med välsmakande tapas. Serveras som en sharingmeny till samtliga runt bordet. Denna rätt går inte att få som catering.
Tre serveringar av smårätter som avslutas med dessert.
Antipasto
våra charkuterier och ostar samt marinerade oliver och olivtapenad
Fisk & skaldjur
Ett urval av våra fisk & skaldjurstapas
Kött & grönt
Ett urval av våra kött & gröna tapasrätter
Dessert
Kvällens dessert
499:-
Supé
Välj en av varje. Förrätt, varmrätt och dessert
Förrätter
Sotad tonfisk
Sotad tonfisk med Panzanella vänd i Olgas gröna salsa serveras med aioli
Blåmusslor
Vinkokta blåmusslor som vi vänder i ört- & vitlöksolja och gratinerar med Parmigiano Reggiano serveras med ett gott bröd att doppa med
Buffelmozzarella & Jamón Serrano
Jamón Serrano och Buffelmozzarella med semitorkade tomater och basilikaolja toppad med rostade valnötter
Toast Skagen
Handskalade räkor i dillmajonnäs serveras på smörstekt bröd och toppas med löjrom
Varmrätter
Dagens fångst
Dagens fisk med kräftsås, cheddarbakad potatiskaka och primörer i dill- & tomatvinaigrette
Havskatt- & scampi
Havskatt & scampi på spett med ljummen potatis & primörsallad vänd i Olgas gröna salsa serveras med aioli
Abanico Iberico Bellota
Marinerad Abanico med Romescosås och aioli samt sallad och friterad färskpotatis
Grillad Kalvrygg
Salvia- & citronmarinerad kalvrygg med balsamicospetsad rödvinssky och gorgonzolacrème serveras med primörer vända i dijonaise samt cheddarspäckad potatiskaka
Dessert
Välj en av våra desserter