Festmenyer

Våra festmenyer

Om du vill abonnera Havsbaren eller Olgas Bistro så har vi tagit fram några förslag på festmenyer dessa menyer erbjuder vi även till cateringar.

Lunchcatering menyförslag

Välj ett av förslagen.
– Dagens fångst i kräftsås med räkor och kokt potatis
(L-SELLERI-SKALDJUR)
ALT.
– Pannbiff med gräddsås, pressgurka och rårörda lingon, kokt potatis
(L-G-ÄGG)
ALT.
– Tortelloni ricotta- & spenat med gorgonzola
(L-G-SELLERI)

ink. Sallad, bröd och smör
199:- pp minimum 12 personer

Meddela allergener och andra matavvikelser i god tid

Måltiden serveras på serveringsfat och dukas enklast upp som buffé.

Utkörning och hämtning av eventuell disk. Inom Sotenäs kommun 300:-

Sommarbuffé

  • Varmrökt lax
  • Krämig potatissallad
  • Grönsallad
  • Tomat- & löksallad
  • Bröd & smör

199:- pp minst 20 portioner

 

Buffé

Tapasbuffé

Anti Pasto

Våra charkuterier med oliver, olivtapenad samt cheddar & taleggio samt surdegsbaguette

Tortillarullar

Kallrökt lax – basilika- & pepparrotscrème – sallad

Kyckling – semitorkade tomater – färskost (vitlök- & örter) – rödlök – sallad

Pintxos

Taleggio – kanderade valnötter – Bruschetta

Cheddar– & tomatpaj

Tonfisk (Sotad) – panzanella – aioli – hjärtsallad

Gambas – pesto – färskost – Bruschetta

Sidfläsk – äppelröra – granatäppelsirap – Bruschetta

399:- pp minst 20 personer

 

Bohuslän

Krydd- & löksill

Senapssill

Sherrysill

Kallrökt lax med pepparrotscrème

Fisk- & skaldjursterrin med löjromssås

Ägghalvor med skagenröra

Lagrad cheddarost

Kokt potatis

Knäckebröd

Smör

350:- minst 20 portioner

BBQ

Grillade kamben med sötstark glace

Gravat och varmrökt sidfläsk penslat med rosmarin- & chilihonung

Chicken drumsticks i het marinad

Chorizo

Grillad majs

Vitkålssallad med smak av apelsin, soja och sweet chili

Tomat- & löksallad i balsamicovinaigrette

Grönsallad

Krämig potatissallad

Bröd

Smör

350:- minst 20 portioner

Supé

Kockens val

Låt oss skämma bort er med en middag full med välsmakande tapas. Serveras som en sharingmeny till samtliga runt bordet. Denna rätt går inte att få som catering.

Tre serveringar av smårätter som avslutas med dessert.

Antipasto

våra charkuterier och ostar samt marinerade oliver och olivtapenad

Fisk & skaldjur

Ett urval av våra fisk & skaldjurstapas

Kött & grönt

Ett urval av våra kött & gröna tapasrätter

Dessert

Kvällens dessert

499:-

Supé

Välj en av varje. Förrätt, varmrätt och dessert

Förrätter

Sotad tonfisk

Sotad tonfisk med Panzanella vänd i Olgas gröna salsa serveras med aioli

Blåmusslor

Vinkokta blåmusslor som vi vänder i ört- & vitlöksolja och gratinerar med Parmigiano Reggiano serveras med ett gott bröd att doppa med

Buffelmozzarella & Jamón Serrano

Jamón Serrano och Buffelmozzarella med semitorkade tomater och basilikaolja toppad med rostade valnötter

Toast Skagen

Handskalade räkor i dillmajonnäs serveras på smörstekt bröd och toppas med löjrom

Varmrätter

Dagens fångst

Dagens fisk med kräftsås, cheddarbakad potatiskaka och primörer i dill- & tomatvinaigrette

Havskatt- & scampi

Havskatt & scampi på spett med ljummen potatis & primörsallad vänd i Olgas gröna salsa serveras med aioli

Abanico Iberico Bellota

Marinerad Abanico med Romescosås och aioli samt sallad och friterad färskpotatis

Grillad Kalvrygg

Salvia- & citronmarinerad kalvrygg med balsamicospetsad rödvinssky och gorgonzolacrème serveras med primörer vända i dijonaise samt cheddarspäckad potatiskaka

Dessert

Välj en av våra desserter

Förrätt, varmrätt och dessert 499:-

Dessert

Äggost 75:-

med björnbärssylt

Cheesecake 75:-

Limecheesecake med hallonsås

Crema Catalana 75:-

Sockerbränd vaniljkräm med frukt- & bärsallad

Fransk chokladtårta 75:-

Chokladtårta av mörk choklad med lättvispad grädde och rostade valnötter

Hallontårta 55:- 

Hallonmoussetårta med vit choklad och hallon