Helglunch


Midsommardagen lunch 12:00-17:00

Lördag 22/6

Midsommardagen öppet 12:00-22:00

Dagens fångst 12:00-17:00

Kungsflundra 199:-

laxfärserad med kräftsås och handpillade räkor samt ört- & cheddarbakad potatiskaka -L-G-Ä-SENAP-


Meny 12:00-21:00

Smått & Plock

Oliver 59:-

Våra marinerade oliver

Vitlöksbröd 69:-

Focaccia med tomat gratinerat med ört- & vitlökssmör

Pommes frites 58:-

Pommes frites med aioli

Nachos 139:-

Ostgratinerade med salsa

Antipasto 159:-

Chorizo Iberico Bellota, Coppa di Parma, Taleggio, Oliver, Bröd

Calamari fritos 99:-

Friterad bläckfisk med aioli & citron

Friterad Vannameiräka torpedostyle 119:-

med Aioli & citron


Varmrätter

Tortelloni 225:-

Tortelloni, ricotta- & spenatfyllda pastaknyten i gorgonzolasås med mixed sallad och brödkrutonger

Räkmacka 245:-

Vår räkmacka med handskalade räkor, majonnäs, ägg, sallad och rödlök på solrosrågbröd

Fish n’ chips 199:-

Tempurapanerad fisk med Tatarsås och pommes frites, mixed sallad och citron

Varmrökt lax 225:-

med krämig potatissallad och dill- & senapssås, mixed sallad och citron

Havskatt & scampi 319:- serveras från 17:00

Marinerade bitar av havskatt och scampi på spett med grön mojo och aioli serveras med friterad färskpotatis och mixed sallad

Kycklingsallad 199:-

Marinerad och grillad kyckling med grönt och brödkrutonger vänd i basilika- & vitlöksdressing

Hamburgare 259:-

Hamburgare 180 gr med bröd cheddarost, bacon, grönt och pommes frites

St. Louis cut ribs 275:-

BBQ grillade revben med bbqglace, coleslaw och pommes frites

Kalvrygg 329:- serveras från 17:00

Marinerad och grillad kalvrygg med basilika- & vitlökscrème, rödvinssky och friterad färskpotatis


Efterrätter

Pekannötspaj 119:-

Ljummen pekannötspaj med vaniljglass

Fransk chokladtårta 99:-

Fransk chokladtårta med rostade valnötter och lättvispad grädde

Vaniljglass 59:-

En kula glass med chokladsås/hallonsås

Fläder- & jordgubb sorbet 59:-

En kula sorbet med chokladsås/hallonsås

Glasscoupe 89:-

Vaniljglass med maräng, vispgrädde och chokladsås toppad med saltrostade marconamandlar

Glasscoupe de luxe 99:-

Vaniljglass och fläder- & jordgubbssobet med maräng, vispgrädde, hallonsås och chokladsås toppad med saltrostade marconamandlar