Är du intresserad av att jobba med oss? Vi letar ständigt efter kollegor både i kök och servis till vår restaurang.
Restaurangchef
Jobbat i restaurang några år och känner att det är dax för nya utmaningar. Har du erfarenhet av att jobba på restaurang och vill komma vidare. Vi hjälper dig att komma igång med löpande utbildning i det du känner dig osäker på. Vi söker någon som har lätt att arbeta med människor och är van vid en ibland stressig miljö. Datorvana ett måste. Lätt att utrycka sig på svenska och engelska både i text och tal. Körkort är ett stort plus, då vi jobbar mellan två restauranger och även en del catering som vi kör ut.
Varierande arbetsuppgifter. Kontor, lunch och kväll. Måndag – Lördag (Under högsäsong även söndagar)
Hel eller deltid, lön efter överenskommelse.
Period 25/3-2024 – 18/8-2024 (möjlighet till året runt anställning)
Om jobbet. Vi letar efter någon som vill vara med och utveckla våra två restauranger. Delar av ditt arbete är att utbilda vår servis och barpersonal. Ta fram ett intressant dryckesutbud, scheman och personaladministration. Även jobba aktivt med olika events och fester. Stor närvaro vid service där du tar hand om och ansvarar att både gäster och personal trivs på vår restaurang. Även kontakten utåt mot våra gäster är en stor del av din vardag, där du svarar på bokningsförfrågningar och liknande.
Kontakta oss:
Clas Andersson
• clas@olgasbistro.se
• 0733-83 40 42
Servitör/Servitris
Varierande arbetstider. Lunch och kväll Måndag-Lördag (Under högsäsong även söndagar)
Hel eller deltid, lön efter överenskommelse.
Period 25/3-2024 – 18/8-2024 (möjlighet till året runt anställning)
Om jobbet. För oss är det viktigt att gästen känner sig väl omhändertagen och får personlig service. Det är helt klart ett plus om du uppskattar god mat och dryck.
Souschef
Varierande arbetstider. Lunch & kväll Måndag-Lördag Hel eller deltid, lön efter överenskommelse.
Period 25/3-2024 – 18/8-2024 (möjlighet till året runt anställning)
Om jobbet. På Havsbaren jobbar vi mycket med att förädla våra råvaror själva så tempot är ganska högt. Erfarenhet av à la carte och lunch är ett stort plus. Luncherna är det mycket svensk husmanskost men även en hel del rätter från andra delar av världen. Kvällstid jobbar vi mycket med sydeuropeisk mat och supéer. Att du kan planera din dag och arbeta självständigt är viktigt.
Vi hjälps åt med menyplanering, varuinköp och schemaläggning mm.
Kock
Varierande arbetstider. Lunch & kväll Måndag-Lördag Hel eller deltid, lön efter överenskommelse.
Period 25/3-2024 – 18/8-2024 (möjlighet till året runt anställning)
Om jobbet. På Havsbaren jobbar vi mycket med att förädla våra råvaror själva så tempot är ganska högt. Erfarenhet av à la carte och lunch är ett stort plus. Luncherna är det mycket svensk husmanskost men även en hel del rätter från andra delar av världen. Kvällstid jobbar vi mycket med sydeuropeisk mat och supéer. Att du kan planera din dag och arbeta självständigt är viktigt.
Är du intresserad av att jobba med oss.
Kontakta oss: info@havsbaren.se alt. 0523- 911 99