Festmenyer
Våra festmenyer
Om du vill abonnera Havsbaren eller Olgas Bistro så har vi tagit fram några förslag på festmenyer dessa menyer erbjuder vi även till cateringar.
Lunchcatering menyförslag
Välj ett av förslagen.
– Dagens fångst i kräftsås med räkor och kokt potatis
(L-SELLERI-SKALDJUR)
ALT.
– Pannbiff med gräddsås, pressgurka och rårörda lingon, kokt potatis
(L-G-ÄGG)
ALT.
– Tortelloni ricotta- & spenat med gorgonzola
(L-G-SELLERI)
ink. Sallad, bröd och smör
199:- pp minimum 12 personer
Meddela allergener och andra matavvikelser i god tid
Måltiden serveras på serveringsfat och dukas enklast upp som buffé.
Utkörning och hämtning av eventuell disk. Inom Sotenäs kommun 300:-
Student konfirmations buffé
Pastrami (hemgjord av hängmörad oxbringa)
Grillad kyckling
Potatissallad (krämig med kapris, purjolök och Dijonsenap)
Tomat- & löksallad
Blandad grönsallad
Bröd & smör
Dessert
- Baskisk cheesecake med saltrostade hackade marconamandlar och fruktsallad i halloncoulis
- Fransk chokladtårta med rostade valnötter och vispgrädde
- Pekanpaj med hallongrädde
300:- pp ink. Moms
Ps. välj en av efterrätterna