Festmenyer

Våra festmenyer

Om du vill abonnera Havsbaren eller Olgas Bistro så har vi tagit fram några förslag på festmenyer dessa menyer erbjuder vi även till cateringar.

Lunchcatering menyförslag

Välj ett av förslagen.
– Dagens fångst i kräftsås med räkor och kokt potatis
(L-SELLERI-SKALDJUR)
ALT.
– Pannbiff med gräddsås, pressgurka och rårörda lingon, kokt potatis
(L-G-ÄGG)
ALT.
– Tortelloni ricotta- & spenat med gorgonzola
(L-G-SELLERI)

ink. Sallad, bröd och smör
199:- pp minimum 12 personer

Meddela allergener och andra matavvikelser i god tid

Måltiden serveras på serveringsfat och dukas enklast upp som buffé.

Utkörning och hämtning av eventuell disk. Inom Sotenäs kommun 300:-

Student konfirmations buffé

Pastrami (hemgjord av hängmörad oxbringa)

Grillad kyckling

Potatissallad (krämig med kapris, purjolök och Dijonsenap)

Tomat- & löksallad

Blandad grönsallad

Bröd & smör

 

Dessert

  • Baskisk cheesecake med saltrostade hackade marconamandlar och fruktsallad i halloncoulis
  • Fransk chokladtårta med rostade valnötter och vispgrädde
  • Pekanpaj med hallongrädde

300:- pp ink. Moms

Ps. välj en av efterrätterna