À la carte

Förrätter & plock

Torpedos

Friterade pankopanerade Vannameiräkor med yuzumajonnäs och chilirostade sesamfrön med limedressad gurk- & rädissallad

165:-

Calamare fritos

Friterad lättpanerad bläckfisk med grön mojo och aioli samt sallad och citron

149:-

Löjromstoast

Löjrom 30 gr med smörstekt bröd gräddfil och hackad rödlök

199:-

Jamón de Serrano

Lufttorkad spansk skinka lagrad minst 18 månader serveras i tunna skivor med melon

165:-

Smått & Gott

Ostgratinerade Nachos med salsa 89:- Pommes frites med aioli 75:- Oliver 49:- Jordnötter 45:- Rotfruktschips 55:-

Varmrätter

Tortelloni Pomodoro

spenat- & ricottafyllda tortellonis i tomatsås toppad med vällagrad cheddarost och basilikaolja med sallad och brödkrutonger

289:- Barn 125:-

Fisk- & skaldjurssoppa

Husets klassiska soppa gjord av skaldjursfond, vin – & grädde serveras med torsk, räkor, blåmusslor och havskräfta och hembakt bröd och smör

349:-

Havskatt & Scampi

Marinerade bitar av havskatt och scampi på spett med grön mojo och aioli serveras med krossad färskpotatis och sallad

325:-

Hamburgare

Hamburgare av svenskt högrev 180 gr med vårt varmrökta sidfläsk och cheddarost med majonnäs, grönt, bröd och pommes frites

269:- Barn 90 gr 135:-

Kalvrygg

Kalvryggbiff marinerad med salvia, chili, vitlök och citron serveras med ört- & vitlökssmör samt balsamicospetsad rödvinssky och krossad färskpotatis

349:- Barn 139:-

Efterrätter

Passionfruktsglass

Med jordgubbsmylta och rostad vit choklad

119:-

Rabarberkaka

Rabarber- & ricottakaka serveras ljummen med vit chokladcrème smaksatt med citrus, toppad med rostade pistagekärnor

125:-

Chokladtårta

Fransk chokladtårta med halloncoulis och lättvispad grädde toppad med rostade valnötter

119:-

Vaniljglass

Gräddvaniljglass med chokladsås eller hallonsås

1 kula 39:- 2 kulor 69:- 3 kulor 84:-

Sorbet

Dagens sorbet med chokladsås eller hallonsås

1 kula 59:-

Midsommarsupé

Förrätt

Smørrebrød

Vår kallrökta lax i tunna skivor och Skagenröra smaksatt med pepparrot ett halvt kokt ägg toppad med löjrom serveras på solrosrågbröd och sallad

Varmrätt

Fisk- & skaldjurssoppa

Husets klassiska soppa gjord av skaldjursfond, vin – & grädde serveras med torsk, räkor, blåmusslor och havskräfta och hembakt bröd och smör

349:-

eller

Kalvrygg

Kalvryggbiff marinerad med salvia, chili, vitlök och citron serveras med ört- & vitlökssmör samt balsamicospetsad rödvinssky och krossad färskpotatis

349:- Barn 139:-

 

Efterrätt

Rabarberkaka

Rabarber- & ricottakaka serveras ljummen med vit chokladcrème smaksatt med citrus, toppad med rostade pistagekärnor

125:-

 

Supé 499:- Vinpaket 375:-